7-18 ЁШЛИ БОЛАЛАРНИНГ КЎЗ КОСАСИ АНТРОПОМЕТРИЯСИНИ ЎРГАНИШ - Ю.Н, Нишонов; А.Р, Абдулхакимов; Н.Р, Мадрахимова (Scientific Impulse, 2023)
Мақолада авторлар томонидан урганилган адабиётлар маълумотлари келтирилган. Уларда кўз косасини жинсга, ёшга, калла суягини тузилишига, оператив аралашувлар вақтида антропометрик кўрсаткичлар ахамияти келтирилган. Бундан ташқари кўз косасининг ҳажми ёшга ва жинсга қараб ўзгариши хам аниқланган.