ЭКСПЕРИМЕНТАЛЬНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ ДВУХСКОРОСТНОГО ЭЛЕКТРОДВИГАТЕЛЯ - Бобжонов, М.К.; Хужаев, З.Н. (Scientific Impulse, 2023)
Мақолада икки тезликли қутблар нисбати 5/6 бўлган янги қутблар сони ўзгарувчан чулғамли асинхрон моторнинг иккала тезлиги учун статик ва динамик режимларининг экспериментал тадқиқот натижалари, статор токини ҳамда роторнинг айланиш тезлигини вақтга боғлиқ равишда ўзгариш эгри чизиқлари келтирилган.