«MAKTAB INFORMATIKA DARSIDA 3D MODELLASHTIRISHNI O’RGATISH METODIKASI - Gulrux Ruxiddinova, Jalilova (Scientific Impulse, 2023)
Maqolada informatika darslarida 3D modellashtirishni talablari va xususiyatlari tahlil etiladi.Dars davomida o’quvchilar 3D modellashtirish yo’llari o’rgatib o’tilgan.Hozirgi kunda zamonaviy fanda hamma narsa rivojlanishda bo’lgani kabi modellashtirish yo’llari berilgan.