INGLIZ TILINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY INNОVATSION TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Barno Sobirjonovna , Otajonova (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tilini o‘qitishda zamonaviy innоvatsion texnologiyalaridan foydalanish haqida fikr yuritilgan.