ТЕХНОЛОГИК ЖАРАЁНЛАР ВА ИШЛАБ ЧИҚАРИШЛАРНИ ТАКОМИЛЛАШГАН БОШҚАРИШНИНГ ИНТЕЛЛЕКТУАЛ ТИЗИМЛАРИЖРО МЕХАНИЗМЛАРИ ТЕЗКОРЛИГИНИОШИРИШ - Aзизбек Рустамбекович Юусупбеков; Хусниддин Мамарасул ўғли, Эсонов (Scientific Impulse, 2023)
Технологик жараёнлар, интеллектуал тизимлар, такомиллашган, замонавий бошкариш , ижро механизмлари, механизмлар тезкорлиги, бошкариш жараёнлари, нефт-газ, кимё, озиқ-овқат, ёғ-мой махсулотларларни ишлаб чиқариш.