MALAYTILIDAFE’LSO’ZTURKUMI - MahliyoBaxtiyorqizi, Mamatkulova (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada avstranez tillar oilasiga mansub malay tilida fe’l so’z turkumi tavsiflangan.Malay tilida fe’llarning turlarga ajratilishi hamda gap tarkibidagi o’rni haqida ma’lumotlar keltirilgan.Shuningdek, malay tili o’timli va o’timsiz fe’llarining farqi, ularni bir-biridan ajratib turadigan xususiyati va qo’llanilishi atroflicha o’rganib chiqilgan.