PYCHARM COMMUNITY EDITION VA VISUAL STUDIO CODE, DASTURLASH MUHITLARINING IMKONIYATLARI - Islombek Dilshodbek o’g’li, Amirov; Doniyorbek Kambaraliyevich, Axmadaliyev (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolamda dasturlash tili yordamida hozirga vaqtda ishlatilib kelinayotgan dasturlash muhitlaridan PyCharm Community Edition va Visual Studio Code dasturlash muhitlarida. Yangi boshlab endigina dasturlash olamiga kirib kelgan boshlang‘ich turdagi dasturchi, yoki ko‘p yillik tajribaga ega bo‘lgan dasturchilarning kod yozish davomiyligida qaysi muhitda ko‘plab imkoniyatlar borligi, va qaysi muhitdan foydalansa bo‘ladi shular haqida ma’lumot berib borilgan.