KATTA YOSHLI BOLALARDA SAYRLAR ORQALI EKOLOGIK TARBIYANI SAMARALI TASHKIL ETISHNING AMALDA QO’LLANILISHI - Sayyora Saidmurod qizi, G’aniyeva (Scientific Impulse, 2023)
Mazkur maqolada katta yoshli bolalarda sayrlar orqali ekologik tarbiyani samarali tashkil etishning amalda qo’llanilishi haqida bayon etilgan