ФАОЛЛАШТИРИЛГАНҚУМЛИТЎЛДИРГИЧНИНГЦЕМЕНТХАМИРИВАЦЕМЕНТТОШИХОССАЛАРИГАТАЪСИРИ - Тахиржанов , Н.; Ауйезбайев , Р.; Алланазаров, Е. (Scientific Impulse, 2023)
Ушбу мақолада Фаоллаштирилган қумли тўлдиргичнинг цемент хамири ва цемент тоши хоссаларига таъсири ўрганиб чиқилди.