KIMYO FANINI O`QITISHDA - BUMERANG TEXNOLOGIYASI - Gulora Erkabayevna , Hajiyeva (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada o’quvchilarning kimyo faniga bo’lgan qiziqishini oshirishda interfaol metodlardan foydalanishda o`qituvchilar uchun amaliy va metodik tavsiyalar haqida ma’lumotlar keltirilgan.