SOTSIOLOGIK TADQIQOTLARDA HUJJATLARNI TAHLIL QILISH - Odinaxon Abdusalom qizi, Abdusamatova (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada sotsiologiya fanida qo‘llaniladigan hujjat atamasi va uning turlari haqida ma‘lumot olishingiz mumkin. Qolaversa, hujjatlarni tahlil etish metodi guruhlari to‘g‘risidagi bilimlarga ega bo‘lasiz. Mazkur metoddan foydalanish jarayonida nimalarga e‘tibor qaratish lozimligi qayd etilgan. Zero, hujjat tadqiqotning muayyan bilimlari to‘plamidir. Har qanday metodning o‘ziga xos afzalliklari va kamchilik taraflari bo‘lgani kabi hujjatlarni tahlil qilish metodining mana shu taraflari ham yoritilgan.