6-SINFLARDA JYUL VERNNING "O’N BESH YOSHLI KAPITAN"ASARINI O’QITISH ASOSIDA - Malika , Ikramova (Scientific Impulse, 2023)
. Vernning "O'n besh yoshli kapitan" ajoyib sarguzasht romani qahramonlari bilan birgalikda geografik xarita bo'ylab qiziqarli retro sayohatga taklif qilishga undaydi. Shuning uchun ham bu asarni 6-sinflar o'rtasida o'qitish , endi shakllanib kelayotgan yoshlarga ko'nikma bo'la oladi