GIPERMATNLARNI BELGILASH DASTURIY TILI – HTML - Muharramxon Abdujalil qizi, Mamasoliyeva; Muhammadqodir Xusanboy o'g'li, Xusanboyev (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada gipermatnlarni belgilash dasturiy tili – HTML haqida to'liq tavsif berilgan va dasturning boshqa dasturlarga nisbatan yaxshiroq ishlashi va dizayn, taxrirlash va boshqa amallarni bajarishda sifatli ekanligi aytib o'tilgan.