O‘QITUVCHI FAOLIYATIDA KASBIY MAHORAT VA IJODKORLIK SIFATLARI - Yorqinoy, Xamdamova (Scientific Impulse, 2023)
Bugungi kunda o‘qituvchi faoliyatida kasbiy mahorat va ijodkorlik sifatlari xaqida ma’lumotlar berilgan.