MATEMATIKA SABOQLARIDA AXBOROT KOMMUNIKATSIYATEXNOLOGIYALARINI QO’LLASHNING AFZALLIKLARI - Madina Ismonali qizi, Xalilova (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada matematik saboqlarida axborot kommunikatsiya texhologiyalarni qo’llashning afzalliklari yoritilgan.