SACHRATQI - (CICHORIUM INTYBUS L.) O’SIMLIGINING DORIVOR HUSUSIYATLARTI. - Ominaxon O’tkir qizi, Po’latova; Iroda Ergashevna, Mamatqulova (Scientific Impulse, 2023)
Hayotimizni o’simliklarsiz tasavvur eta olmaymiz. Turli-tuman o’simliklar orasida sachraqtiga dorivorlik xususiyati bilan ajralib turadi va tibbiyotda o’ziga xos o’rniga ega.