OGAHIY G‘AZALLARIDA MAVZU KO‘LAMINING RANG-BARANGLIGI - Qo‘ziyeva, Dilorom (Scientific Impulse, 2023)
El nazariga tushgan, so`zlari olam-olam ma`no va mazmunga ega bo`lgan, shoirlar ichida o`z yozish uslubi, bayon qilish mahoratiga ega bo`lgan Muhammad Rizo Ogahiy tomonidan yaratilgan qanchadan-qancha lirik asarlar xalq dilidan chuqur joy olgan.