TUNYUQUQ BITIK TOSHI VA QADIMGI O’RXUN ENASOY YODGORLIKLARI - Tursunbibi Tairovna , Yakubova; Zafar qizi, Boltaeva Gulmoh (Scientific Impulse, 2023)
Bitiktoshda Turk xoqonligining qayta tashkil topishi, bu ishda Eltarish xoqonning xizmati, Toʻnyuquqning xoqonlik shakllanishi, yuksalishidagi, turli oʻlka va qabilalarga qarshi uyushtirilgan harbiy yurishlardagi qahramonligi, vatanparvarligi batafsil bayon etilgan.