KO‘P QAVATLI AHOLI TURAR JOY BINOLARINI ISITISHDA IKKI KONTURLI TIZIMDAN FOYDALANISH AFZALLIKLARI - Sirojiddin Rahmatullayevich, Saydullayev (Scientific Impulse, 2023)
Belgilangan hududda issiqlik ta’minoti uchun texnik shartlarni olgandan so‘ng, qoida tariqasida, qozonxonani yoki isitish tarmoqlarini yangi va zamonaviysiga almashtirish xisobiga amalga oshirib etkazib berish bilan qayta qurish talablardan biri hisoblanadi. Qozonxonada isitish tizimidagi haroratni ma'lum darajada ushlab turish, issiq suv tayyorlash uchun ustuvorlik, sovuqdan himoya qilish, binolarda haroratni jadvalga muvofiq saqlashga imkon beradigan energiya tejash funktsiyalari mavjud.