TEXNOLOGIYA FANINING OLTIN QOIDALARI - Gulnora Zaripboyevna, Masharipova; Soliya Dushamboyevna, Jumaboyeva; Nuraddinovna, RaximovaDurdona (Scientific Impulse, 2023)
Mazkur maqolada texnologiya fanining oltin qoidalari haqida so‘z yuritilgan.