BOSHLANG’ICH SINFLARDA MATEMATIKA O’QITISH METODIKASI - Nargiza , Qosimova (Scientific Impulse, 2023)
Maqolada boshlang'ich sinflarda matematika o'qitish metodikalari, arifmetik material kursning asosiy mazmuni, oʻqitish metodi tushunchasi didaktika va metodikaning asosiy tushunchalari, matematika oʻqitishdan kuzatilgan amaliy maqsad haiqda to'liq bayon etilgan.