BOSHLANG‟ICH SINFLARDA MATEMATIKA DARSLARIDA INTARFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Ziyodaxon, Mannopova (Scientific Impulse, 2023)
Umumta‘lim maktablarining boshlang‘ich sinflarida ta‘lim jarayonini amalga oshirish, tahlim-tarbiya ishlarini yaxshilash, zamonaviy pedagogik, innovatsion va axborot texnologiyalarini tahlim jarayoniga tatbiq etish, ilg‘or ish tajribalarini ommalashtirish, jamoatchilik asosida ta‘lim muassasasi o‘rtasidagi hamkorlikni yuzaga keltirish, uni mustaҳkamlash dolzarb masalalardan hisoblanadi.