LAVANDA (LAVENDULA ANGUSTIFOLIA) OʻSIMLIGI KIMYOVIY VA DORIVORLIK XUSUSIYATI TAHLILI - Sobirov, I.I.; Qoʻldashev, Sh.S. (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada Lavanda (Lavendula angustifolia) oʻsimligi kimyoviy tarkibi va dorivorlik xususiyati bilan boshqa oʻsimliklardan ajralib turishi haqida maʼlumot keltirilgan.