КОНСТРУКЦИОНАРБОЛИТТЕХНОЛОГИЯСИНИТАДҚИҚҚИЛИШ - Шохрух, Турғунов (Scientific Impulse, 2023)
Арболит асосан кам қаватли биноларда совуқ ўтказмайдиган материал ва девор материали (кам ўлчамли блок ва панеллар) сифатида, кўп қаватли биноларда тўсиқлар, осма девор панеллари ва унчалик катта бўлмаган юклама остида ишлайдиган ораёпма плиталарини материали учун қўлланилади.