UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA TA’LIM-TARBIYA AN’ANALARI - Sadoqat Madaminovna, Qahhorova; Sevaraxon Madaminovna, Egamberdiyeva (Scientific Impulse, 2023)
maktab ta’limida ta'lim -tarbiya an'analari xususida, o'tmishdagi buyuk allmalarimiz xususida gap ketgan. Ularning ibratli hayot yo'llari namuna sifatida ko'rsatb o'tilgan.