BIOLOGIYA FANIDA RUS TILIDAN FOYDALANISH METODLARI - Shahnoza Muhammadovna, Turdimatova; Asilbek Farxodjon o’g’li, Axmadjonov (Scientific Impulse, 2023)
Biologiya fanida rus tili faniga qiziqishni oshirish va fanni o’zlashtirish yanada samaradorligi