VODOROD ATOMI SPEKTRIDAGI QONUNIYATLARNING AXAMIYATI. - I.A, Meliboyev; Xasanov, A.S. (Scientific Impulse, 2023)
Atom tuzilishini o’rganishda 1860 yilda nemis olimlari G.Kirxgof (1824-1887) va R.Bunzen (1840-1898) lar tomonidan yaratilgan spektral analiz usuli mu’im rol o’ynaydi.