AKT RIVOJLANGAN DAVRDA TA’LIM BOSHQARUVIDA MASOFAVIY TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH USULLARI - Firuza Xasanovna, Yuldasheva (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim boshqaruvida masofaviy ta’lim tizimida axborot texnologiyalarini keng joriy etish, onlayn masofaviy o‘qitish kurslarining samaradorligini oshirish uchun muhim ahamiyatga ega bo‘lgan internet va masofaviy ta’lim kurslarning funksiyalarini barcha darajalardagi institutlarning muvaffaqiyatga erishishi uchun bir xil yo‘nalishda olib borish lozim.