KIMYO DARSLARIDA INNOVATSION USULLARDAN FOYDALANISHNING BOSQISHLARI - Zulxumor Masharibovna, Abdrimova; Xolida Masharibovna, Jumaniyozova (Scientific Impulse, 2023)
Mazkur maqolada kimyo darslarida innovatsion usullardan foydalanishning bosqichlari, kimyo fani samaradorligini oshirish maqsadida turli interfaol usullar va metodlaridan foydalanish, zaruriy kompetensiyalarni shakllantirish haqida batafsil bayon etilgan.