BOSHLANG‘ICH SINFLARDA ONA TILI VA O’QISH SAVODXONLIGI DARSLARIDA KOMPETENSIYAVIY YONDASHUV ASOSLARI - Peruzada Abilkarimovna , Abdinaymova (Scientific Impulse, 2023)
ushbu maqolada Boshlang‘ich sinflarda ona tili va o’qish savodxonligi darslarida kompetensiyaviy yondashuv asoslari xususidagi fikrlar keltirilgan.