UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA INFORMATIKA O’QITISH METODIKASI - Egamova Odilbek qizi , Kamolat (Scientific Impulse, 2023)
Mazkur maqola informatika o'qitish metodikasi va fanning o'zlashtrish bo'yicha o'quvchilarni tekrishish va ularga fanning mohiyatini tushuntirishdan iborat.