MATEMATIK TUSHUNCHALARNING TA’RIFLASH METODIKASI - Shahlo Ne'matovna , Qo'ldosheva; Shaxnoza Iskandarovna, Shodiyeva (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada matematika fani o`qitish metodikasining asosiy tamoyillari va zamonaviy uslublar orqali matematika fani o’qitishning qiyinchiliklari hamda boshqa fanlarga matematika fanning bog’liqligi yoritib berilgan.