INGLIZ TILIDA NUTQNI YAXSHILASHNING O’ZIGA XOS USULLARI - Isakjanova Muhamedovna, Saboxat (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tilida so’zlashish, uning ahamiyati, qanday qilib ingliz tilida nutqimizni ravon qilishimiz va so’zlashishda so’zlarni qo’llash bilan bog’liq qoidalar tahlil qilinadi.