MAKTABLARDA INGLIZ TILI FANINI O’QITISHDA INTENSIV USULLAR - Baxtiyor qizi, Sapayeva O'g'iljon (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada taʼlim muassasalarida ingliz tilini oʻqitishning intensiv usullari, taʼlim muassasalarida ingliz tilini oʻqitishda innovatsion usullardan foydalanish, til oʻquvchilariga til materiallari metodikasini tushuntirish, taʼlimda ijobiy yangilanishlarga sabab boʻlgan qonunchilik haqida batafsil bayon qilingan.