ЎСМИР ҚИЗЛАРНИ ТАДБИРКОРЛИКГА ТЙЁРЛАШ ВА ТАДБИРКОРЛИКГА ОИД АТАМАЛАРНИНГ ҚИСҚАЧА ТАВСИФИ - Охунова , Дилноза (Scientific Impulse, 2023)
Ушбу мақолада ўсмир қизларни моддий ва маънавий хаёт уйғунлиги тамойили асосида тадбиркорликга тайёрлашнинг аҳамияти ва соҳага оид атамалар мазмуни очиб берилган.