RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA INVESTITSIYA MUHITINING SANOAT ISHLAB CHIQARISHGA TA’SIRINI MODELLASHTIRISH - Z.B.Kasimova (Новости образования: исследование в XXI веке, 2023)
Ushbu maqolada O’zbekistonda Respublikasida investitsiya hajmi va sanoat ishlab chiqarish hajmi o’rtasidagi bog’liqlik logarifm modellar asosida ekonometrik modellashtirilgan.