SHAXS SOʻROVNOMLARINI MOSLASHTIRISHNING METODIK MASALALARI - G‘ulomqodirov Eldorjon Axmadjon o‘g‘li (Scientific Impulse, 2023)
Mazkur maqolada psixologik tadqiqotlarda shaxs haqida ma’lumot olishda shaxs so‘rovnomalarining tutgan o‘rni, ularni etnomadaniy jihatdan moslashtirishning metodik masalalari va psixometrik talablari bayon etilgan.