MUHAMMAD YUSUF HAYOTI VA IJODI - G'ofurova Malohat Abdukarimovna (Scientific Impulse, 2024)
Muhammad Yusuf 1954 yil 26 aprelda Andijon viloyatining Marhamat tumanidagi Qovunchi qishlog‘ida dehqon oilasida tug‘ilgan. O’rta maktabni tugatgach, Respublika Rus tili va adabiyoti institutida o‘qib, uni 1978 yilda bitirdi.