ИСЛОМ ТАРИХИМАҚОЛАЛАР MASHHUR ALLOMA MAHMUD AL-QOSHG‘ARIY VA UNING IJODIY FAOLIYATI - M.Ergashova; B.Yuldasheva (Scientific Impulse, 2024)
Mahmud al-Qoshg‘ariy-turkshunoslik ilmining asoschisi, ulug‘ adabiyotchi, tarixchi, geograf va boshqa ko‘p fanlardan yaxshi xabardor bo‘lgan yirik fan arbobi hamda qomusiy olim bo‘lgan.