AYLANMA KINЕMATIK JUFTLIKLARDAGI ISHQALANISHLAR VA ULARNI KAMAYTIRISH BO‘YICHA ILMIY-TADQIQOT ISHLARI TAHLILI - N.Muydinova; A.Akbarov; A.Maxmudov; X.Ortiqov; B.Ergashov; A.Bobamatov; S.Negmatullayev (Scientific Impulse, 2024)
Tеxnika va tеxnologiyalarning jadal rivojlanishi bilan bir qatorda mashinalarning uzoq ishlashi va ishonchliligini orttirish masalasi ham yanada ko‘proq ahamiyat kasb etib bormoqda