O’ZBEKISTONDA INVESTISIYA BANKLARINI JORIY ETISH ISTIQBOLLARI - Yusupov Ruslan Muxtarovich (Scientific Impulse, 2024)
Hozirgi vaqtda axborot oqimlari O'zbekiston Respublikasi bank amaliyotida qo'llaniladigan masofaviy bank hisobvaraqlarini boshqarish tizimlarini joriy etishda muhim rol o'ynaydi. O'zbekiston bank tizimida masofaviy bank xizmatlarini taqdim etishning hozirgi holatini yanada kengaytirish choralari ko'rilmoqda. Maqolada masofaviy bank xizmatlarining rivojlanishi, uning muammolari va muallifning tijorat banklarida masofaviy bank xizmatlarining rivojlanishi bilan aloqasi ko'rib chiqiladi.