YOSH KARATECHILARNI KOMBINATSION USULLARGA O‘RGATISH VA TAKOMILLASHTIRISH - Otabolaev Dastonbek Maxmudjon o‘g‘li (Scientific Impulse, 2024)
Yosh karatechilarni kombinatsion usullarga o‘rgatish va uni takomillashtirish metodikasini va uning samaradorligini tajribada asoslash bo‘yicha xulosalar keltirilgan bo‘lib, tadqiqot natijalari keltirilgan hamda tegishli amaliy tavsiyalar yoritilgan.