AVTOMOBIL SALONINI SOVITISH VA ISITISH TIZIMI - Xotamov Xuzurbek Xudoyberdi o‘g‘li (Scientific Impulse, 2024)
Isitish tizimi avtomobil saloni ichida harorat pasayganda, salonni normal haroratda ushlab turish, shamollatish tizimi esa havo harorati ko‘tarilganda salonni shamollatib turish uchun xizmat qiladi. Ikkala tizim konstruktiv tuzilishi jihatidan bir-biriga bog‘liq bo‘lib, boshqaruvi avtomobil paneliga joylashgan [1].