BUDJET MUASSASALARINI MOLIYALASHTIRISHNI TAKOMILLASHTIRISH YO‘NALISHLARI - Jumaniyajov I; Mirzayev Sayfullo Ma'murjonovich (Scientific Impulse, 2024)
Maqolada byudjet tashkilotlari faoliyati ustidan moliyaviy nazoratini tashkil etish masalalari keng yoritib berilgan. Mamlakatmizdagi byudjet tashkilotlari faoliyatini yanada rivojlantirishda moliyaviy nazoratining o'rni va ahamiyatini oshirish yo'llari ko'rib chiqilgan.