O‘QUVCHI-YOSHLARDA SOG‘LOM TURMUSH TARZIGA INTILISHINI SHAKLLANTIRISH - Bozorov O’tkir Ahatovich (Scientific Impulse, 2024)
Bugungi kunda jismoniy tarbiya va sport mutaxassislaridan o‘quvchi-yoshlarni sog‘lom turmush tarziga intilishini shakllantirish uchun, o‘quvchi-yoshlar hayotida o‘z o‘rinlarini endi topayotgan, o‘z faoliyatida mustaqillik rivojlanayotgan bir paytda sog‘lom turmush tarzini shakllantirish muhim ahamiyat kasb etadi. Chunki, yoshlik davrida orttirgan malakalar butun umrga asos bo‘lib qoladi.