AVTOMOBIL DETALLARINI KOMPYUTERDA 3D DASTURIY VOSITALARDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Tursunov Abrorbek. (Scientific Impulse, 2024)
Maqolada avtomobillar va uning qismlarini loyihalashda foydalanish mumkin bo‘lgan kompyuter dasturlari tahlil ko‘rsatilgan. 3D grafikalar bilan ishlash uchun juda kuchli va ko‘p funksiyaga ega imkoniyatlari bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan.