O`G`IL BOLALAR KITELINI TIKISH TEXNOLOGIYASINI ISHLAB CHIQISH - V.O.Xomidov; A.Solijonov; Alijonova Dilrabo (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu maqolada o`g`il bolalar kitelini tikish texnologiyasini ishlab chiqishdagi yangiliklar ko`rsatilgan.Texnologik jarayonda sarflangan vaqt miqdorini kamaytirish hamda mahsulot sifatini oshirish maqsadida, kiyimning choklarini biriktirishga, tikishdagi qulayliklar uchun asbob- uskuna tanlashga va kiyim yeng o`mizini tikishdagi tartibga o`gartishlar kiritilgan