VOLEYBOLDA TEXNIK-TAKTIK TAYYORGARLIK - Xudaybergenova Elmira Umaraliyevna; Po‘latova Shahnoza Ikrom qizi; Nasriyeva Dilafruz Sadriddinovna (Scientific Impulse, 2024)
Mazkur maqolamiz voleybolchilarni texnik-taktik tayyorgarlik jarayonida psixologik, ruhiy jihatdan tayyorlashda funksional holatlari, trenirovka-ni takomillashuvi, qay maqsadda bajariladigan harakatlarning majmuasi, ularni asosiy maqsadi, vazifalari, tavsiyalari haqida fikr yuritib o‘tilgan.