NEXIA-R3 AVTOMOBILINI SOVUTISH TIZIMIGA TEXNIK XIZMAT KO‘RSATISH VA TA’MIRLASH TEXNALOGIYASI - Mahammedov Omadbek (Scientific Impulse, 2024)
Nexia-R3 avtomobilini sovitish tarmog‘i dvigatelning qizigan detallaridan issiqlikni majburan tashqi muhitga tarqatib, uning kerakli issiqlik maromida ishlashini ta’minlaydi.