RAXIT KASALLIGI - Vahobjonova Guljahon; O’rinboyeva Shaxrizoda (Scientific Impulse, 2024)
Raxit kasalligi,D vitamin,Angliya kasalligi,kasallik tasnifi ,kelib chiqishiga sabablar,profilaktikasi, Patologik jarayonning og’irligi,kasallik davrlari ,pediatr, o’tkir,subo’tkir,takrorlanadigan, bosh suyagi,oyoq,qo’l ,ko’krak qafasi,